TUOTTEET ja PALVELUT

Verkkosivut – Internetsivustojen suunnittelu ja toteutus

Vanhan verkkosivuston facelift tai uuden sivuston luominen tyhjästä ja WordPress sisällönhallintajärjestelmä/ julkaisujärjestelmä (monipuolinen CMS, Content Management System, jolla tehdään yleensä yrityksen sivustot sellaiseksi, että niitä voi päivittää mistä tahansa selainta käyttäen…pelkällä sisäänkirjautumisella. Vaatii toki oikeudet sille henkilölle.) etc.
Onko yritykselläsi toimivat ja näyttävät verkkosivut? Oletko ensikertalainen verkkosivujen maailmassa? Tuntuuko verkkoviidakko sekavalta? … No problemo! Edetään askel askeleelta kohti lopputulosta projektin kokonaiskuvaa huomioon ottaen. Ammattilaisen ote projektiin helpottaa … silloin voit keskittyä omaan työhösi, jossa sinä olet ammattilainen.

Verkkostrategian konsultointi liikkeenjohdolle

Pitäähän verkkosivusta olla hyötyä yrityksellesi! Onko se hyvä renki yrityksellesi? Maksaako yrityksesi turhista palveluista? Paljonko maksatte verkkosivustonne ylläpidosta vuositasolla? …

SEO (Search Engine Optimization) hakukoneoptimointipalvelut

Hakukoneoptimointi on yrityksen näkyvyyden kannalta jopa elintärkeä. Hakusanat, kuvaukset, sitemap optimointi, link exchange verkostoituminen, otsikot, kuvatekstit kuten Alt ja Title etc. Googlen hyötypalvelut yrityksellesi

Adwords (lisää liikennettä ja kasvattaa myyntiäsi verkkomainoksilla), Google Analytics (erittäin hyödyllinen yritysjohtajille/markkinoinnista vastaaville/ylläpitäjille), Googlen Verkkovastaavan työkalut (parantaa sivustosi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa).

Graafinen suunnittelu

Verkkosivun ulkoasu kertoo yrityksesi toiminnasta melkoisen paljon. Uudet verkkosivut voivat olla työntekijöille piristysruiske ja ylpeydenaihe toimitusjohtajillekin. Sillä voidaan tehostaa liiketoimintaa. Brändin luominen, logojen luonti, mainosbannerit, bannerit, käyntikortit, kuvankäsittely, logojen entisöinti etc.

Sosiaalinen media

Facebook, Twitter, Google+ yms. Markkinoinnissa se on hyvä työkalu vain silloin kun sitä hyödynnetään tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Joillekin yrityksille se on jopa hyödytön ja ajanhaaskausta. Kannattaa siis tietää onko se sinun yrityksellesi hyödyllinen osa markkinoinnissa.

Koulutukset

Koulutamme tarpeen mukaan henkilökuntaa (sivuston päivittäjät). Peruskoulutuksen voimme tehdä paikan päällä tai puhelimitse. Yleensä jos on kyseessä WordPress verkkosivut, 10-15 minuutin koulutus riittää hyvin. Koulutettavan on siinä tapauksessa kuitenkin osattava perus MS Word-taidot.

Peruskoulutus – verkkosivuston päivittäjä

Koulutamme tarpeen mukaan henkilökuntaa (sivuston päivittäjäksi/ylläpitäjäksi). Peruskoulutukset voimme tehdä paikan päällä* tai puhelimitse.
Yleensä jos on kyseessä WordPress tai Joomlan verkkosivuista, 15-30 minuutin koulutus riittää hyvinkin alkuun. Koulutettavan on siinä tapauksessa kuitenkin osattava perus Microsoft Word-taidot.

Jatkokoulutus – verkkosivuston ylläpitäjä ja/tai päivittäjä

Tämä koulutus on peruskoulutusta laajempi ja räätälöidään tarpeen mukaiseksi. Koulutamme henkilökuntaa sivuston päivittäjäksi/ylläpitäjäksi. Käymme yhdessä perusasiat läpi, erikoistarpeet huomioon ottaen. Jatkokoulutuksen voimme tehdä paikan päällä* tai  tarvittaessa puhelimitse.
WordPress tai Joomlan verkkosivujen koulutuksissa, 1-3 tunnin koulutus on yleensä riittävä, varsinkin alussa. Koulutettavan on  kuitenkin siinä tapauksessa osattava perus MS Word-taidot. 

Koulutusta varten on oltava riittävä tila ja nopea nettiyhteys. Parasta olisi käyttää tulevan päivittäjän/ylläpitäjän omaa konetta. Sillä tavalla koulutettavalla on tuttu ympäristö, jossa hän saa heti käytännön harjoitusta.
Videotykki ja luokkatila jos on suurempi ryhmä. Alue jonka sisällä paikalliset koulutukset voidaan pitää: Forssa-Hämeenlinna-Mäntsälä-Helsinki-Espoo-Karkkila. 

Räätälöity dokumentaatio

Luomme yrityksellesi tarpeen tullen koulutusta tukevaa räätälöityä materiaalia (lisämaksullinen palvelu). Vain tärkeimmät asiat jotka tarvitaan jatkossa – säästät aikaa ja rahaa. Kerran tehty, monelle mahdollinen hyöty tulevaisuudessakin.

Ylläpito ja tuki

Yleinen ongelma: Usein kun sivusto on uusittu sitä ylläpidetään ja päivitetään liian harvoin tai ei lainkaan. Esim. kriittiset versiopäivitykset/patchit, jotka parantavat sivuston turvallisuutta mahdollisia hyökkäyksiä vastaan jäävät päivittämättä, referenssit ovat kivikaudesta, eikä copyright osaa päivitetä. Ilme on aina sama. Sisältö ei koskaan muutu, vaan löytyy vanhentunutta dataa, eikä ole osaavaa ylläpitäjää etc.
Ratkaisu: Sivusto kannattaa aina päivittää ajoissa yrityksesi imagon takia. Siksi tarjoamme pyynnöstänne räätälöityjä paketteja yrityksesi tarpeeseen. Yksittäiset tukipyynnöt/ylläpitopyynnöt katsotaan aina case-by-case ja laskutetaan yleensä tuntihinnan perusteella (vaikeustaso/työmäärä vaikuttaa hintaan).